Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Over de coach

 

 

 

 

 

 

 

 

Inge Oude Avenhuis 

Inge begeleidt als consultant en coach (directie)teams, management teams, leidinggevenden en professionals bij ontwikkel- en veranderingstrajecten in bedrijfsleven, overheidsinstellingen en onderwijs.

Mijn drive: graag wil ik met aandacht, reflectie, coaching en training, individuen en teams begeleiden naar hun eigen wijsheid, persoonlijke kracht en naar meer onderlinge verbinding. Zodanig dat er meer wederzijds begrip kan ontstaan en met elan, vitaliteit en plezier stappen kunnen worden gezet. Daarmee hoop ik bij te dragen aan een gevoel van welbevinden in leven en werk, waardoor er ruimte kan komen voor nieuwe creativiteit en ontwikkeling en een gezond, fijn werkklimaat voor een ieder.

Haar werkervaring wil zij graag aanreiken om mensen en teams op een unieke wijze verder te brengen. Indien gewenst kunnen paarden toegevoegd worden aan het proces.

Inge is professioneel coach. Zij is gecertificeerd coach van de leergang Excellente Coach en heeft 25 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven met het begeleiden en ontwikkelen van  HBO- en WO geschoolde professionals en leidinggevenden, onder andere voor Yacht, UMCG, Universiteit van Twente en het Ministerie van Defensie.  Zij combineert kennis van –  en ervaring met leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, loopbaanontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, verbetermanagement, HR-cycli en coachingsmethodieken met kennis van en ervaring met natural horsemanship. In 2012 heeft zij de coachingsbureaus Indra Coaching en Training en Indra Coachen met Paarden vormgegeven, deze laatste samen met haar zus Karin Oude Avenhuis.

Indra Coaching en Training is geaccrediteerd en voldoet aan de kwaliteitsrichtlijnen van Achmea Zilveren Kruis. Zij is daarmee certificaathouder en opgenomen in de providerboog van Achmea.

Inge werkt samen met een aantal professionele en ervaren partners die,  in overleg met opdrachtgever, ingezet kunnen worden indien gewenst. Bijvoorbeeld bij grotere groepen of complexe teamvragen.

 

De naam Indra

De naam Indra komt uit het Hindoeïsme. Indra is binnen deze leer de God van het universum en de onderlinge verbondenheid, de spiegel die relaties geven en die het mogelijk maakt te groeien door interactie. Daarnaast is Indra de beschermheer van de paarden.